Veteranul1 a luat teapa cu Omnia Turism. Episodul 2

Veteranul1 a luat teapa cu Omnia Turism. Episodul 2

Va aduceti aminte de ziua de 16 octombrie? Sunt convins ca cei 8500 de potentiali turisti trasi in teapa,se presupune, de Omnia Turism isi aduc aminte si nu au uitat de paguba pricinuita la buzunarul lor si al familiei.

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor au trecut 3 saptamani si nimic, dar nimic. Nicio informatie despre cum a fost posibila o asemenea pungasie si mai ales cine au fost pungasii. Imi arunc o privire pe vestitul “Google”. Tastez Omnia Turism si cercetez cele 13 pagini alocate de Google, o pagina pe laptopul meu are 10 informatii. Pe la pagina 5 gasesc si o referire la articolul intitulat: http://veteranul1.ro/veteranul1-luat-teapa-cu-omnia-turism . In rest informatii vechi cu o singura mentiune despre un articol din Libertatea publicat la inceputul lunii, dar din care nu reiese nimic despre ce ne intereseaza.

S-o fi pus batista pe tambal? Nu , nu pot sa cred ca autoritatile nu lucreaza. Hai sa-mi arunc o privire pe site-ul Ministerului Turismului. Ce sa vezi din 21 octombrie niciun comunicat de presa cu referire la subiect. Onoratul ministru a precizat atunci ca autoritatile lucreaza. Daca la Ministerul Turismului nu apare nimic, imi zic, sigur apare la ANAF sau la ANPC, speranta desarta. O fi sesizat domnul ministru aceasta noua anomalie care s-a petrecut in domeniul de care se ocupa cele doua autoritati sau asteapta ca acestea sa se sesizeze din oficiu? Or fi lucrat cei din minister la adoptarea directivei europene referitoare la asigurarile in turism? Nimic dom’le, ceata ba chiar bezna pot spune.

Credeti ca vom fi despagubiti? Este imposibil. Cei 50.000 de euro sunt un mizilic nu pot acoperi pagubele noastre.

Domnul Alin Burcea, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, care a si comentat articolul meu anterior, lanseaza o idee nastrusnica, cica va face un fond de solidaritate pentru despagubirea cu ceva a celor care au platit mai mult de 1000 de euro. Sa fie agentiile de turism atat de unite si sa asculte de presedintele lor? Personal ma indoiesc.

Dar in final dupa ce mi-am varsat naduful sa va spun o nostimada. Stiti ca intre 16 si 19 noiembrie are loc

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI? Cine credeti ca are stand la acest targ? Ghici, ghicitoarea mea. Raspunsul vine de la sine, Omnia Turism. Potrivit organizatorilor in catalogul expozantilor la standul 26, pavilionul C1, ne vom intalni cu reprezentantii firmei Omnia Turism. Daca nu ma credeti accesati: http://www.targuldeturism.ro/catalog-expozanti .

Ce deducem de aici? Omnia Turism “traieste”. Ce spuneti de bazaconia asta domnule Alin Burcea? Nici macar un “delete” nu se poate da? Dar fiindca veni vorba, de unde  a avut bani Omnia Turism sa plateasca un stand la acest targ cand situatia sa financiara era dezastruoasa?

Inrebari cu raspuns sau fara?

UPDATE. Am dat lovitura organizatorii Targului de Turism al Romaniei au reusit sa stearga prezenta in catalagul expozantilor a defunctei Omnia Turism. Asa arata inainte de delete:

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

Catalog expozanti

Stand 26  PavilionPav.C1 (Hall C1)

TR II 2017 NOVA TRAVEL SRL Romania 22 Pav.C2 (Hall C2)
TTR II 2017 OMNIA TURISM SRL Romania 26 Pav.C1 (Hall C1)
TTR II 2017 ORAS TECHIRGHIOL Romania 47 Pav.C3 (Hall C3)
TTR II 2017 ORGANIZATIA PATRONALA A TURISMULUI BALNEAR RO Romania 22-25 Pav.C3 (Hall C3)
TTR II 2017 PALESTINE MINISTRY OF TOURISM & ANTIQUITIES Palestina 17 Pav.C2 (Hall C2)

About veteranul1