« Bulevardul » Everest va avea restaurant.

Initial am crezut ca este o gluma. Nici gand, este ceva cu cap si coada, chiar o chestiune serioasa.

Un « chef » , adica un bucatar cu ceva performante culinare, mai pe romaneste zis, vrea sa deschida un restaurant pe Everest. Numele sau este James Sharman. E drept restaurantul va functiona numai intre 10 si 23 decembrie in tabara de baza la 5364m.

james-sharman

Pas cu pas alpinismul devine o afacere. Am inceput cu alpinismul comercial acum trecem si la alpinismul culinar. In general spus, vorba domnului Tiriac, sportul a ajuns un business.

Revenind la chef James Sharman, produsele sale vor fi de tip « Noma », adica bucatarie daneza adaptata pentru toate colturile lumii. De altfel restaurantul de pe Everest face parte dintr-un proiect ambitios 20 de restaurante in 20 de tari in 20 de luni.

Doar 15 insi vor beneficia de restaurantul Everest la un cost de circa 1000 euro. Pentru doua saptamani nu pare mult. Atentie! Inscrieri pana la 29 noiembrie. Pentru mai multe informatii, accesati: www.onestarhouseparty.com.

Bulevarde avem, restaurante avem, ce ne mai lipseste pentru o expeditie pe Everest? Va spun tot eu, o cofetarie care sa serveasca inghetata.

Sursa: http://fr.metrotime.be/2016/11/20/actualite/resto-ephemere-leverest/

Everest 2 bun

Tags:

About veteranul1