Airbnb recomanda destinatiile anului 2019. Episodul 2

Airbnb recomanda destinatiile anului 2019.

Interesanta selectia Airbnb, sigur subiectiva ca orice alegere a unor locuri de interes turistic maxim. Curios am cercetat mai in amanunt locurile alese. Si sa fiu sincer de unele nici nu auzisem pana acum. Deci subiectiv sau nu clasamentul Airbnb a fost util pentru mine. Sa continuam cu destinatiile 2019 propuse de Airbnb.

Provincia Buenos Aires (Argentina)

A nu se confunda provincia Buenos Aires cu capitala cu acelasi nume. Provincia Buenos Aires este invecinata cu Pampasul si Oceanul Atlantic.Prncipalele orase sunt Tigre si Tandil .

Orasul Tigre , aflat in apropiere de capitala Buenos Aires este punctul de plecare pentru o excursie  in renumita Delta Parana . Tandil este un fel de statiune cu aer curat  propice odihnei si agrementului. Se afla la 305 km de capitala tarii.

Batumi (Georgia)

Batumi este o statiune pe litoralul Marii Negre. Se ajunge usor cu trenul din Tbilisi capitala Georgiei. Isteti georgienii au axat economia orasului pe ceva ce este la mare cautare turism si jocuri de noroc. Ati remarcat , daca ati fost pe aici, ca intalnesti la tot pasul cazinouri. La 20 de kilometri se afla Turcia si turcii obligati de religie practica jocurile de noroc in tara vecina. Nici israelienii nu se lasa mai prejos si contribuie la bunastarea georgienilor. Nu stiu daca suficient, dar totusi…

Putem sa admiram o statuie miscatoare Ali si Nino, Turnul Alfabetului, Turnul cu Ceas,Delfinariul, Catedrala ortodoxa georgiana , Biserica catolica, Biserica armeana, Sinagoga si Moscheea.

Great Smoky Mountains ( Statele Unite ale Americii)

Smoky Mountains National Park este cel mai vizitat dintre toate parcurile americane, cu mai mult de 9 milioane de oameni în fiecare an. Acesti munti usor accesibili sunt indragiti de toti iubitorii de natura. Muntii Great Smoky ating o inaltime de 2025m.

Accra (Ghana)

Cu plajele de nisip aurite si bazarul bogat colorat, Accra, este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Africa în conformitate cu Airbnb. Accra are peste 2 milioane de locuitori.

Cea mai importanta locatie istorica a orasului este zona Jamestown, cu fortareata Ussher si James Fort , precum si Castelul Osu .

In piata Makola  dam peste un talmes-balmes de  mancare, haine second-hand si pantofi .

Plajele Labadi, Kokrobite si Bojo asteapta amatorii de bai de soare si mare, adica de ocean.

About veteranul1